Levertijd
Artikelen die op werkdagen voor 14.00 uur besteld zijn, worden dezefde dag nog verzonden via Postnl. Meestal wordt de bestelling dan de volgende dag bezorgd. Soms kan er echter vertraging optreden bij Postnl, waardoor het wat langer kan duren.

Verzendkosten
Wij hanteren een vast tarief van € 1,99 voor brievenpost en € 5,50 voor pakketpost. Bij bestellingen boven de € 20,- is de verzending gratis!

Herroepingsrecht

Na ontvangst van het product heeft u een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u zonder opgave van redenen de overeenkomst kan ontbinden en het product kan retourneren. Retourneren is gratis! Wij zullen in geval van ontbinding, binnen 14 dagen de betaalde bedragen (inclusief verzendkosten) terugbetalen.

Let op! U kunt alleen daadwerkelijk gebruik maken van uw herroepingsrecht binnen veertien dagen indien de betreffende goederen compleet en onbeschadigd geretourneerd worden, liefst zoveel mogelijk in of met de originele verpakking. In het geval van cosmetica betekent dit dat het product niet gebruikt mag zijn ivm de hygiëne. Als er een hygiëne zegel op de verpakking aanwezig is, mag deze niet verbroken zijn!

Wilt u het bestelde artikel retour sturen, neem dan contact op via info@evvie.nl. Vermeld hierbij uw bestelnummer. U krijgt via de mail verdere instructies voor het retourneren van het artikel.
Als u gebruik wilt maken van een herroepingsformulier, kunt u deze downloaden op onze algemene voorwaarden pagina. Klik hier om de algemene voorwaarden met daarbij het formulier te downloaden.